Υποψήφιοι ΕΜΕΙΣ Μαραθώνας

filter_ipopsifioi
Ονομάζομαι Βέρα (Βαρβάρα) Νικολάου Αλέξανδρή . Είμαι γέννημα-θρέμμα αυτό τον τόπου και έχω ζήσει το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου στην Ανατολή Νέας Μάκρης. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Κολιάτσα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκα για σχεδόν δύο δεκαετίες στο Διδασκαλείο ξένων γλωσσών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκα στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας τόσο σε φοιτητές όσο και σε ενήλικες, καθώς και στην προετοιμασία και οργάνωση εξετάσεων σε υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο. Για πάνω από δυο δεκαετίες, επίσης, δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στην περιοχή μας διδάσκοντας κυρίως παιδιά και φοιτητές. Έχουμε το προνόμιο να είμαστε πολίτες σε ένα τόπο ιστορικό, με φυσικό κάλλος αλλά ταυτόχρονα και ένα τόπο που βρίθει προβλήματων που διαιωνίζονται και «νοσεί» λόγω χρόνιων πληγών που δυστυχώς δεν κλείνουν.
Είμαι ο Πέτρος Αλεξανδρής.Γεννήθηκα και εχω μεγαλώσει στη Νέα Μάκρη. Έχω τελειώσει σχολή στον κλάδο των κτιριακών έργων και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα και έχουμε δυο υπέροχα παιδιά τα οποία μεγαλώνουμε σε αυτόν τον υπέροχο τόπο. Η ενασχόληση και αφοσίωσή μου στα κοινά του τόπου έχει ξεκινήσει από το 2010.Στόχος μου πάντα ήταν και είναι η αρτιότερη αξιοποίηση του πανέμορφου μέρους που ζούμε. Έχοντας ταξιδέψει σε πολλά μέρη, εντός και εκτός Ελλάδας, θαυμάζω τον τρόπο που εκμεταλλεύονται σε πολλές περιοχές το κάθε τι που τους έχει δώσει η φύση ή κάποιος άνθρωπος, για να προσελκύσουν και κυρίως να φιλοξενήσουν χιλιάδες ή και εκατομμύρια επισκέπτες. Όταν ζεις ,σε έναν τόπο με μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες στον πλανήτη και δε βλέπεις τίποτα τέτοιο να συμβαίνει κάτι δεν πάει καλά, κάτι πάει πολύ στραβά. Είναι καιρός να το ισιώσουμε!
Ονομάζομαι Αλικιώτης Βασίλειος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Γραμματικό Αττικής. Έχοντας συχνή επαφή με τον Βαρνάβα τόπο καταγωγής της μητέρας μου το γένος Μιλτιάδη Αδάμη νιώθω σαν να είναι το χωριό μου.Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Ντάση με την οποία έχω αποκτήσει τρία παιδιά, την Ελινα καθηγήτρια Φιλόλογο, τον Μάνο Υπαξιωματικό του Π.Ν και τη Γεωργία πτυχιούχο Μarketing Εμπορίας και Διαφήμισης ολα παντρεμένα και μου έχουν χαρίσει τρεις υπέροχους εγγονούς και μια εγγόνα και κατοικώ μόνιμα στον Μαραθώνα.
Ονομάζομαι Μαρία (Μαρίζα) Αναστασιάδου. Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην όμορφη Νέα Μάκρη τα τελευταία 17 χρόνια. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο υπέροχων αγοριών. Είμαι εκπαιδευτικός μουσικός και Υποδιευθύντρια στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στη μουσική σε μικρή ηλικία και έκτοτε έχω συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις ως πιανίστας και ως χορωδός.
Είμαι ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος, έχω καταγωγή από τα Γιάννενα και ζω στον Βαρνάβα Αττικής εδώ και 20 χρόνια. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 παιδιά και 3 εγγόνια.Είμαι πτυχιούχος Φυσικός του Πανεπιστημίου της Μπολόνια στην Ιταλία. Έχω διατελέσει καθηγητής στη Δημόσια Δ/νση Εκπαίδευσης για 40 χρόνια. Διετέλεσα Διευθυντής – Υποδιευθυντής για 20 χρόνια σε ΓΕΛ-ΕΠΑΛ. Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Είμαι Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Βαρνάβα Αττικής.
Ονομάζομαι Αρχόντας Στέλιος, Είμαι 55 ετών παντρεμένος και πατέρας ενός γιου 24 ετών. Κατάγομαι από τον Μαραθώνα και ζω στην Νέα Μάκρη μόνιμα από το 1993 μέχρι σήμερα… Τελείωσα Γενικό Λύκειο και κατέχω πτυχία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΙΕΚ) Προγραμματιστή και Λογιστή αντίστοιχα. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα Ασφαλιστικός Σύμβουλος αποκλειστικής συνεργασίας από το 2004 μέχρι σήμερα… Συνεργάσθηκα με την Ασφαλιστική εταιρεία ING όπου έφτασα μέχρι τον βαθμό του Senior και από το 2010 μέχρι σήμερα συνεργάζομαι με την Groupama Ασφαλιστική και κατέχω το βαθμό του ¨Κορυφαίου¨ Ασφαλιστικού Συμβούλου… Η πορεία μου στον επαγγελματικό τομέα ξεκίνησε το 1990 στον όμιλο XENOTEL, όπου είχε στην κατοχή του τα ξενοδοχεία Golden Coast, Mare Nostrum, King Minos Palace. Ήμουν υπεύθυνος στον τομέα μηχανοργάνωσης της αποθήκης προϊόντων, και στην συνέχεια ανέλαβα υπεύθυνος στο τμήμα αγορών, πληρωμών προμηθευτών, υπεύθυνος στο τμήμα F&B Control and Manager αποτίμησης-απογραφής προϊόντων.
Ονομάζομαι Βάϊος Χρήστος. Γεννήθηκα στην Ελασσόνα Λάρισας και ζω μόνιμα στη Νέα Μάκρη από το 1981. Είμαι πτυχιούχος τουριστικών επαγγελμάτων και διοίκησης οικονομίας και μέλος του συλλόγου Θεσσαλών. Εργάζομαι επί σειρά ετών σε ξενοδοχεία της περιοχής της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα καθώς και σε επιχειρήσεις εστίασης. Το 2009 Ήμουν υποψήφιος βουλευτής για την Περιφέρεια Αττικής με τη Δημοκρατική Αναγέννηση του Στέλιου Παπαθεμελή, το 2019 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Χατζηγιάννη και το 2023 υποψήφιος βουλευτής στην Ελληνική λύση, με τον Κυριάκο Βελόπουλο.
Ονομάζομαι Αυγερινός Γεωργόπουλος, είμαι εκπαιδευτικός και περιβαλλοντολόγος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων, αργότερα στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το 2012 έλαβα την ειδίκευση στην Περιβαλλοντική Διοίκηση από το Ε.Κ.Π.Α.. Υπηρέτησα σε πολλές θέσεις ευθύνης που αφορούσαν την περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Είμαι μέλος και εθελοντής στις σπουδαιότερες επιστημονικές ενώσεις για το περιβάλλον και την αειφορία. Υπηρέτησα 35 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση και πάντα ήμουν ενεργός στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Ονομάζομαι Γιαννακέα Σοφία, γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά μεγάλωσα στην επαρχία και κατοικώ από το 2006 στη Νέα Μάκρη. Σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων. Συνέχισα τις σπουδές μου παρακολουθώντας επιμορφωτικά προγράμματα στην Ειδική Αγωγή και Σχολική Ψυχολογία καθώς και στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Είμαι παντρεμένη με το Χρήστο Λαδόπουλο, μαθηματικό, και έχουμε μια κόρη τη Μαρία, φοιτήτρια της Πληροφορικής.
Ονομάζομαι Μάνος Γκινοσάτης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Μαραθώνα. Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μωραίτου και έχουμε 3 υπέροχα παιδιά. Δραστηριοποιούμαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας στον Μαραθώνα. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι και στον τουριστικό τομέα, συγκεκριμένα στο κομμάτι της εστίασης. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα σαν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αρη Παπουτσή, γιατί συμφωνώ με την λογική ότι η σκυτάλη ανήκει στους νέους, θεωρώ ότι ο Μαραθώνας πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση, να γίνει πιο εξωστρεφής εκμεταλλευόμενος το όνομά του και την ιστορία του.
Ονομάζομαι Γκιόκας Αθανάσιος. Είμαι 47 ετών, γεννήθηκα στο Μαραθώνα όπου​ διαμένω με την σύζυγο μου Ασημίνα Ράικου. Είμαι απόφοιτος του DIDACTA U.S​ του τμήματος Οργάνωσης και​ Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εκπλήρωσα την Στρατιωτική μου θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις 1995-1997, και για 20 συναπτά έτη ως το 2017 εργαζόμουν στο τομέα​ Ασφαλείας Υψηλών Προσώπων με την ειδικότητα του Σωματοφύλακα και Υπεύθυνου Ασφάλειας.
Ονομάζομαι Έλενα Δατήρα. Κατοικώ στη Νέα Μάκρη εδώ και 20 χρόνια. Έχω σπουδάσει λογιστική και τουριστικά και μιλάω 3 ξένες γλώσσες. Έχω εργαστεί σε γνωστά τουριστικά γραφεία της Αθήνας και σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Εξειδικεύτηκα στη διοργάνωση ιατρικών συνεδρίων και έχω διοργανώσει περισσότερα από 100 πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια. Τα τελευταία 13 χρόνια είμαι μητέρα ενός αγοριού, επομένως γνωρίζω καλά τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας γονέας. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα σαν δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Άρη Παπουτσή γιατί θέλω να στηρίξω τους εργαζόμενους γονείς και τις μονογονεϊκές οικογένειες.
Ονομάζομαι Όλγα Δουκουδάκη και γεννήθηκα στην Αϊόβα των Η.Π.Α. από Έλληνες γονείς. Κατοικώ στη Νέα Μάκρη, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, από το 2005 μαζί με τον σύζυγό μου Θοδωρή Κιούση. Είμαστε ευλογημένοι με δύο γιους, ηλικίας 15 και 10 ετών. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών DEREE. Έχω αποκτήσει εκτενή εμπειρία εργαζόμενη σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Από το 2007, διαχειρίζομαι τη δική μου επιχείρηση στο Χαλάνδρι. Παρά την απώλεια του σπιτιού μου στη μεγάλη πυρκαγιά του 2018, η αγάπη μας για τον τόπο μας μάς κράτησε εδώ, παρά όλες τις δυσκολίες. Στόχος μου είναι να συνεισφέρω στη δημιουργία ενός λειτουργικού δήμου που αντιμετωπίζει τους πολίτες με σεβασμό. Αυτή είναι μια υποχρέωση προς τα παιδιά μας.
Ονομάζομαι Σοφία Δουλιώτη, γεννήθηκα στην Αθήνα όπου και έζησα τα παιδικά μου χρόνια, ερχόμενη κάθε καλοκαίρι στην οικογενειακή παραθεριστική κατοικία, στην Νέα Μάκρη, στον Δήμο Μαραθώνος, που όλοι αγαπάμε. Αυτά τα ανέμελα και αξέχαστα καλοκαίρια συμμετείχα σε πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα της «τότε» Κοινότητας νέας Μάκρης και έμαθα κολύμπι, αθλήματα, μοντέρνο και παραδοσιακό χορό όμως το σημαντικότερο είναι η δημιουργία φιλιών ζωής με όμορφους ανθρώπους. Απο το 2004 είμαι μόνιμη κάτοικος στην Νέα Μάκρη και εδώ επιλέξαμε να δημιουργήσουμε την οικογένειά μας, μαζί με τον σύζυγό μου Αλέξη.
Ονομάζομαι Γιώργος Δρακούλης. Γεννήθηκα το 1967 στη Δράμα και από το 1979 κατοικώ μόνιμα στη Νέα Μάκρη. Είμαι παντρεμένος, έχω δύο κόρες και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά και σε εθελοντικές δράσεις, ξεκίνησε από το Λύκειο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα με συνεχή και αδιάκοπη παρουσία σε αθλητικούς εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Διετέλεσα αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών και απέκτησα πολύτιμη γνώση και εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δηλώνω παρών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έχοντας ως κίνητρα την επιθυμία για προσφορά και την αγάπη για αυτόν τον τόπο. Στόχος μου είναι η αναβάθμιση των συνθηκών της ζωής των συμπολιτών μου. Πάντα λειτουργώ με γνώμονα την τιμιότητα, τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια, την ευθύτητα και το ήθος. Παράλληλα, είμαι ασυμβίβαστος και αμείλικτος, σε ότι δεν συνάδει με τις αξίες και τις πεποιθήσεις μου. Έτσι έπραττα όλα αυτά τα χρόνια, είτε ήμουν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, είτε όχι. Έτσι θα συνεχίσω να πράττω.
Είμαι η Πόπη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία, αλλά η σχέση μου με την περιοχή ξεκινά από τα δύο μου χρόνια, ως παραθερίστρια στο εξοχικό μας στο Μάτι. Το 1988 παντρεύτηκα τον Αλέκο Κοροβέση και από τότε ζω μόνιμα στον Τύμβο του Μαραθώνα. Είμαι ιστορικός, απόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) με πτυχίο στον “Ευρωπαϊκό Πολιτισμό” {Ιστορία, Λογοτεχνία, Κοινωνιολογία} και εργάζομαι ως διοικητική υπάλληλος στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στον τομέα των Φυσικών Καταστροφών. Η αγάπη μου για τη μόρφωση και τη γνώση με οδηγεί σε συνεχείς σπουδές με διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα, καθώς αυτά μου προσφέρουν εύρος γνώσεων. Ενδεικτικά αναφέρω τα προπτυχιακά σεμινάρια στο ΕΚΠΑ: “Μισθοδοσία – Εργατική Νομοθεσία”, “Ειδική Αγωγή:-Διεπιστημονικές Πρακτικές Σύγκλισης”, “Ανάπτυξη Ικανοτήτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Δημόσιο Τομέα”. Πρόσφατα ολοκλήρωσα με άριστα το μεταπτυχιακό σεμινάριο στο ΕΑΠ: “Φυσικά Καταστροφικά Φαινόμενα υπό το Πρίσμα της Κλιματικής Αλλαγής”, ενώ ήδη έχω ξεκινήσει Μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ στη “Δημόσια Ιστορία”.
Ονομάζομαι Νίκος Ζαφειριάδης και είμαι απόφοιτος της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού της Σύρου με δίπλωμα Πλοίαρχου Β’ τάξεως. Μετά από 10 χρόνια αφιερωμένα στη θάλασσα, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον χώρο του εμπορίου ξυλείας, διατηρώντας τη δική μου αυτοδημιούργητη επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας ξυλείας στη διασταύρωση της Ραφήνας.
Ονομάζομαι Σπύρος Ζαχαριουδάκης και ζω στην πανέμορφη και ιστορική πόλη του Μαραθώνα από το 2001. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Το 2019 αποστρατεύτηκα με το βαθμό του Πλοιάρχου έχοντας συμπληρώσει 38 έτη υπηρεσίας. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου στο ΠΝ, έλαβα επιπλέον των άλλων, εξειδίκευση στην Υγιεινή & Ασφάλεια στην Εργασία καθώς και στην Πολιτική Προστασία. Διετέλεσα Διοικητής της Βάσης Ελικοπτέρων Ναυτικού από τον Ιούλιο του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2017. Από τα πρώτα χρόνια της παρουσίας μου στην πόλη μας διαπίστωσα ότι ο δήμος Μαραθώνα λειτουργεί χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις ανάγκες του πολίτη, χωρίς σχεδιασμό και οργάνωση, χωρίς τάξη και χωρίς τη παραμικρή προσπάθεια συντήρησης των υποδομών του.
Ονομάζομαι Αναστάσιος Ζορμπάκης. Τα τελευταία 15 και παραπάνω χρόνια ζω στον τόπο των παιδικών μου διακοπών, στην παραλία του Μαραθώνα. Είμαι παντρεμένος με την Μιρέλα και έχω 2 κόρες. Σπούδασα την τέχνη του ξύλου και της εσωτερικής διακόσμησης. Διατηρώ επιχείρηση με διαφορετικό αντικείμενο στο κέντρο της Αθήνας. Τον Αρη τον γνώρισα μέσω της δουλειάς μου. Μέσα από τις συζητήσεις μας διαπίστωσα ότι και οι δύο μας συμφωνούμε ότι ο Μαραθώνας μας μένει πολύ πίσω από άλλους Δήμους που δεν έχουν ούτε την ιστορία του, ούτε την ομορφιά του, ούτε τους ανθρώπους του.
Ονομάζομαι Ζούζουλα Δήμητρα (Ρούλα). Γεννήθηκα στην Αθήνα και διαμένω μόνιμα πάνω από τριάντα χρόνια στη Νέα Μάκρη. Αρχικά στην περιοχή «Μάτι» που είναι και το πατρικό μου σπίτι και από το 2009 στην περιοχή «Ανατολή». Είμαι έγγαμη και έχω δύο κόρες, την Ήλια 13 ετών και την Δανάη 9 ετών. Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Γενικής Λογιστικής, Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Δημοσίων Σχέσεων στην Σύγχρονη Επιχείρηση και Management Οικονομικού Τμήματος Μεγάλων Επιχειρήσεων. Είμαι κάτοχος Πτυχίου Λογιστή Α’ Τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Ονομάζομαι Ζουμπουρλή Παρασκευή. Κατάγομαι από την Καρδίτσα και κατοικώ στον Μαραθώνα επί 40 χρόνια. Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι επί τριανταετίας στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων στον κάμπο του Μαραθώνα. Διετέλεσα κοινοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος κοινότητας την περίοδο 2014-2018. Αποτελεί για εμένα προσωπικό στόχο να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το όραμα που έχουμε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα Άρη Παπουτσή κι αφορά την αναβάθμιση του τόπου μας. Εάν εκλεγώ, θα εργαστώ με αποφασιστικότητα, αποτελεσματικά και με πολλή όρεξη, για να πάμε το δήμο μας μπροστά.
Γεννήθηκα στην Καρδίτσα και είμαι μόνιμος κάτοικος Μαραθώνα. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Στεφάνου και έχουμε δύο παιδιά, τον Αποστόλη που είναι Οικονομολόγος & υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα ως Δασοκομάντος, και τη Σοφία που είναι Καθηγήτρια Φιλόλογος. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις ως Πεζοναύτης 1984-1985. Το 1991 εντάχθηκα στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος και υπηρετώ ως Αξιωματικός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νέας Μάκρης. Σπούδασα & εκπαιδεύτηκα στην Πυροσβεστική Ακαδημία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε θέματα που αφορούν τη στρατηγική σχεδίαση για την αντιμετώπιση καταστροφικών φαινομένων που δύναται να πλήξουν τον άνθρωπο και τις υποδομές του. Η εξειδίκευσή μου αφορά την ανάλυση των επιστημονικών δεδομένων σε προκαταστροφικό στάδιο όπως επίσης την οργάνωση του μηχανισμού αντιμετώπισης σε όλες τις φάσεις εξέλιξης ενός κρίσιμου για την τοπική κοινωνία γεγονότος.
Γεννήθηκα στα Ιωάννινα. Μεγάλωσα και ζω στο Κ. Σούλι Μαραθώνα. Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στην περιοχή μου. Είμαι παντρεμένος με τη Βάγια Μπαλάνου και έχω 2 κόρες. Κατεβαίνω στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Άρη Παπουτσή γιατί πιστεύω ότι ο τόπος μας αξίζει κάτι καλύτερο.
Ονομάζομαι Στέφανος Θεοδωρίδης. Η καταγωγή μου είναι από την Κωνσταντινούπολη. Ειμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών τα οποία γεννήθηκαν και αποφοίτησαν από σχολεία της Νέας Μάκρης. Υπήρξα για 14 χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Συμμετειχα στις Εθνικές Ελλάδος, Νέων, Ελπίδων και Ανδρών. Σπουδασα στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών καθώς επίσης διετέλεσα καθηγητής φυσικής αγωγής για 35 χρόνια σε σχολεία. Η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο στην Νεα Μακρη και τον Μαραθωνα ως προπονητής υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη καθώς συνοδεύτηκε απο ανόδους σε κατηγορίες. Τέλος, εχω διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και για 12 χρόνια υπεύθυνος αθλητισμού. Με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, στοχευω στην αναβάθμιση του Δήμου μας για το κοινό καλό!
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Θεοτόκης. Γεννήθηκα στον Πειραιά και κατοικώ στην περιοχή της Νέας Μάκρης, τα τελευταία 25 χρόνια. Είμαι τεχνικός υπολογιστών και δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Στο ξεκίνημά μου ως τεχνικός υπολογιστών ίδρυσα την εταιρεία Renaissance Ltd.eu και την Renaissance ltd.gr, αναγνωρισμένη κατασκευαστική εταιρεία υπολογιστών OEM, η οποία για αρκετά έτη υπηρετούσε ως αντιπρόσωπος και για τα λογιστικά προγράμματα της Singular Logic και Unisoft ενώ συμμετείχε και ως εξωτερικός συνεργάτης στην κατασκευή του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”, σε συνεργασία με τις γερμανικές εργολαβικές εταιρείες, και παρέμεινε συνεργάτης για 4 έτη μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Η συμμετοχή μου στα κοινά του τόπου μετρά 17 χρόνια μέσα στα οποία προσπαθώ διαρκώς και με κάθε δυνατό τρόπο για τη βελτίωση του τόπου μας. Επισταμένως εκτελώ τα καθήκοντά μου ως πρόεδρος της Ένωσης Πυρόπληκτων τα τελευταία τρία έτη, συνεργαζόμενος πάνω σε πολυάριθμα ζητήματα που αφορούν τους Πυρόπληκτους, με τη σημαντική συνδρομή της διοίκησης του συλλόγου.
Ονομάζομαι Γιώργος Κάκαρης. Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ μόνιμα στον Δήμο Μαραθώνα, όπου δραστηριοποιούμαι ως μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ στο μαύρο βουνό. Είμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος. Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της εταιρείας Auto-Service και μέτοχος σε εταιρεία παγκόσμιας δράσης για την οδική βοήθεια. Μέλος εθελοντικής οργάνωσης στην υλοποίηση προγραμμάτων καταπολέμηση της φτώχειας (κοινωνικό μαγειρείο, κοινωνικό παντοπωλείο). Συμμετέχω σε πανελλήνια Φεστιβάλ για το περιβάλλον και την προστασία του. Μέλος Φιλίππων Ανατολικής Αττικής. Μέλος ομάδας αιμοδοτών και ΑΜΕΑ.
Ονομάζομαι Σοφία Καραλευθέρη, είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Σαμψώνη, οικονομολόγο και έχουμε δύο κόρες, την Τίνα που ασχολείται με το αθλητικό management και την Μάρθα που είναι δικηγόρος . Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου και επί σειρά ετών ασχολήθηκα με μεγάλη επιτυχία με την οικογενειακή επιχείρηση (κατασκευαστική εταιρεία), ενασχόληση την οποία συνέχισα μέχρι το έτος 1990, ενώ παράλληλα υπήρξα μέλος εταιρείας εμπορίας επωνύμων δερματίνων ειδών και ενδυμάτων, των οποίων η εταιρεία μας υπήρξε αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Από το 2002 άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά και με την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, με έδρα στο Μαρούσι (ενδεικτικά αναφέρω ότι μεταξύ των πελατών μου περιλαμβάνονται ο Δήμος Αμαρουσίου, η «ΑΘΗΝΑ 2004», εταιρείες τροφοδοσίας πλοίων και αεροσκαφών κ.α.). Σήμερα πιά, απολαμβάνοντας τους καρπούς της σκληρής εργασίας μου, ασχολούμαι με την οικογένεια μου.
Ονομάζομαι Κατσαρος Παναγιώτης, είμαι τελειόφοιτος τουριστικών επαγγελμάτων και συνεργάτης ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Ζω στην περιοχή του Ζουμερι τα τελευταία 20 χρόνια και γνωρίζω άριστα την περιοχή, όπως και τα χρόνια προβλήματά της. Στο πλευρό του Άρη Παπουτσή επιθυμώ να προσφέρω τις γνώσεις μου στην οικοδόμηση μιας καλύτερης καθημερινότητας στο Δήμο Μαραθώνα.
Γεννήθηκα και μένω στη Νέα Μάκρη. Η καταγωγή μου είναι από τη Μάκρη της Μικράς Ασίας. Είμαι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Σωτηρίου κι έχουμε δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τον Μιχάλη. Υπήρξα επί 40 συναπτά έτη επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης και πλέον είμαι συνταξιούχος. Το όραμά μου για το Δήμο Μαραθώνος είναι ένας αγώνας για την καλυτέρευση αυτού του τόπου σε όλα τα επίπεδα. Να λύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και να πάμε μπροστά.
Ονομάζομαι Κερασώτη Χρυσάνθη του Ιωάννη και είμαι γεννημένη στην Αθήνα. Η σχέση μου με την Ν. Μάκρη ξεκίνησε το 1967 όταν πρωτοήλθαμε με την πατρική μου οικογένεια ως παραθεριστές, εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές καλλονές του τόπου. Παραμείναμε ως μόνιμοι κάτοικοι από το 1990 με την μετέπειτα οικογένειά μου.
Ονομάζομαι Κόλλιας Ιωάννης, είμαι 23 ετών και κατάγομαι από τον Βαρνάβα όπου και ζω. Είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση. Η αγάπη μου για τον τόπο και τους συμπολίτες μου με έχει οδηγήσει σε εθελοντικές δράσεις και από το 2020 ανήκω στην Εθελοντική Ομάδα Πυροσβεστών (Ε.Θ.Ε.Κ.Α.Π) Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου. Συνεχίζοντας να επιθυμώ να προσφέρω, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συντάσσομαι με τον Άρη Παπουτσή για να μπορέσουμε να κάνουμε ως Δήμος Μαραθώνος ένα βήμα μπροστά.
Ονομάζομαι Κολτσίδας Δημήτριος του Ιωάννη γεννημένος στον Καναδά. Είμαι στέλεχος Marketing τα τελευταία 20 χρονιά με σπουδές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Μarketing- Δημόσιες σχέσεις & Επικοινωνία. Έχω εργαστεί και εργάζομαι για την προώθηση και ανάπτυξη πολύ μεγάλων αλκοολούχων προϊόντων στην Ελληνική αγορά. Είμαι παντρεμένος και ζω με την σύζυγο μου και τις δυο μου κόρες στην Νέα Μακρή τα τελευταία 9 χρόνια.
Ονομάζομαι Κουζάκος Γιάννης, γεννήθηκα πριν 56 χρόνια στην Αθήνα και κατοικώ από το 1978 στον Μαραθώνα. Τελείωσα την βασική εκπαίδευση στον Μαραθώνα και σπούδασα στην Φυσικομαθηματική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Μαθηματικό τμήμα με Ειδίκευση στη Στατιστική και τις Επιχειρησιακές έρευνες . Συνέχισα τις σπουδές μου με μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις και επιμορφωτικά προγράμματα στην Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, την Εκπαίδευση Ενηλίκων τη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στην Εκπαίδευση καθώς και στις Στατιστικές μεθόδους στις Βιοϊατρικές Επιστήμες. Η επαγγελματική μου εμπειρία στον κλάδων των Φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης ξεκινάει από την εποχή της απόκτησης του Πτυχίου μου σε θέσεις διοίκησης και εκπαίδευσης σε φροντιστηριακά κέντρα στην Αθήνα και την Ανατολική Αττική και σήμερα αποτελώ ιδρυτικό και διευθυντικό στέλεχος του Του εκπαιδευτικού ομίλου των φροντιστηρίων και κέντρων δια βίου μάθησης “ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”.
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουλούκουσας. Ζω κι εργάζομαι στη Νέα Μάκρη με την οικογένειά μου. Εδώ και 40 χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Δραστηριοποιούμαι κοινωνικά εδώ και αρκετά χρόνια καθώς επιθυμώ να βλέπω πάντα τον τόπο μου να προοδεύει. Πρώτη φορά εκλέχθηκα όταν έγινε ο Καλλικρατικός Δήμος Μαραθώνος. Έχω διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Ηλία Ψινάκη και μετέπειτα διετέλεσα Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Μάκρης.
Ονομάζομαι Βασίλης Κουλουμπής και είμαι τοπογράφος μηχανικός ΤΕ. Γεννήθηκα στην Αθήνα κι εγκαταστάθηκα στο Γεροτσακούλι στην Αγία Μαρίνα μαζί με την οικογένεια μου το 1988. Έχω 2 κόρες, την Ηλέκτρα και την Αλκμήνη, καθώς και 2 εγγονούς. Αγάπησα αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του. Ακολουθώ πιστά μία διαχρονική αξία: Συμμετέχω σε αποφάσεις που λαμβάνονται από άλλους για μένα. Έτσι, η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά από το φοιτητικό χώρο, όπου ήμουν πρόεδρος των τοπογράφων. Έπειτα στην εργασία μου στα Ελληνικά Πετρέλαια ήμουν γραμματέας του Συλλόγου εργαζομένων. Στην πόλη που ζω διετέλεσα πρόεδρος στο σύλλογο γονέων του Δημ. Σχολείου Αγ. Μαρίνας και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Πολιτιστικές Απόπειρες. Πολιτεύομαι από το 1990 και υπήρξα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 1998 έως το 2010.
Ονομάζομαι Σπύρος Κουρσάρης. Δε χρειάζεται να πω πολλά για εμένα. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε από τις δραστηριότητές μου στο δήμο μας, πάντα σε εθελοντική βάση. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κέρκυρα το 1957. Σε ηλικία 12 ετών πήγα στην Αθήνα. Είμαι μόνιμος κάτοικος Ν. Μάκρης από το 2004. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης ΣΕΛΕΤΕ (Τμήμα Φυσικομαθηματικού). Εργάστηκα στο Ταμείο Υγείας της Εθνικής τράπεζας, όπου δραστηριοποιήθηκα με τα κοινά για 20 χρόνια ως Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας.
Ονομάζομαι Κουτρουμπινα Σοφία και τα τελευταία είκοσι χρόνια κατοικώ στη Νέα Μάκρη. Είμαι παντρεμένη με τον Ξύστρα Παύλο κι έχουμε δύο κόρες 15 και 13 χρόνων. Είμαι εκπαιδευτικός και εργάζομαι στο δημοτικό σχολείο του Μαραθώνα. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τους παραδοσιακούς χορούς και έχω πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις με διάφορους τοπικούς συλλόγους.
Ονομάζομαι Αγγελική, είμαι 28 ετών και έχω γεννηθεί, έχω μεγαλώσει και ζω στον Μαραθώνα. Έχω σπουδάσει κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Πολιτική Επιστήμη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επόμενος ακαδημαϊκός στόχος μου είναι να πραγματοποιήσω τη διδακτορική μου διατριβή στην Πολιτική Επιστήμη. Από πολύ μικρή ηλικία και παράλληλα με τις σπουδές μου, έχω εργαστεί σε επιχειρήσεις εστίασης και εμπορίου της περιοχής καθώς και σε τοπική εφημερίδα στον τομέα του Μάρκετινγκ. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζομαι ως Σύμβουλος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ σε πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας ομορφιάς ενώ τους τελευταίους μήνες σχεδιάζω ένα αγροτουριστικό project γύρω από τη μελισσοκομία, με την οποία ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου.
Είμαι η Δήμητρα Λαμπαρού του Παναγιώτη και της Αθανασίας. Γεννήθηκα και μένω στο Γραμματικό με τις δύο κόρες μου την 17χρονη Αθανασία και την 15χρονη Χριστίνα. Είμαι γιατρός Ορθοπαιδικός χειρουργός – τραυματιολόγος και διατηρώ ιατρείο στη Νέα Μάκρη εδώ και 13 χρόνια. Επιμελήτρια Ά στην Ορθοπαιδική κλινική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & ειδική συνεργάτης της κλινικής ΡΕΑ και του Λευκού Σταυρού Αθηνών.
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Μαγγίνας του Σωκράτη, γεννηθείς το 1973, με καταγωγή από την Ανατολή Νέας Μάκρης. Είμαι παντρεμένος με την Σταματίνα Καρβελά και έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Ασκώ επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της εστίασης επί 22 χρόνια στην παραλία της Νέας Μάκρης, αρχικά με καφέ -μπαρ, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρώ το γνωστό εστιατόριο «Λαδόκωστας». Η περιοχή μας από Μάτι έως και Βαρνάβα χαρακτηριζόμενη από πολλούς ως «φιλέτο της Ανατολικής Αττικής» δυστυχώς έχει μείνει στάσιμο αναπτυξιακά εδώ και πολλά χρόνια, όχι μόνο από έλλειψη βούλησης αλλά κυρίως από έλλειψη οράματος. Αυτή την βούληση, αυτό το όραμα που είδα στον Άρη με έκανε από απλό παρατηρητή να θελήσω την ενεργό δράση. Για το κοινό καλό όλων των συμπολιτών μας. Για τα παιδιά μου, για τα παιδιά μας… Κοιτάζοντάς τα κατάματα να μπορώ να τους πω: «ΕΜΕΙΣ θα προσπαθήσουμε, ΕΜΕΙΣ θα τα καταφέρουμε». Γιατί και όραμα έχουμε και φιλοδοξία και τεχνογνωσία κι ελπίζουμε να έχουμε και τη δική σας δύναμη. Σας ευχαριστώ.
Είμαι ο Μάνος Μαγκανιάρης και είμαι υποψήφιος για τη θέση του κοινοτικού συμβούλου στο Δήμο Μαραθώνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον ίδιο το Δήμο και αυτό με έχει βάλει σε στενή επαφή με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες της κοινότητάς μας. Η οικογένεια μου, και ειδικά η μητέρα μου Ντίνα Χαλικιοπούλου, ανέκαθεν ήταν και είναι ενεργά μέλη των κοινών και δημιουργικά μέλη της κοινότητας του Μαραθώνα. Οι σπουδές μου έχουν εκτείνει από την Αρχιτεκτονική μέχρι το Βιομηχανικό Σχεδιασμό, το Digital Marketing και το Business Development. Αυτή η ποικιλία δεξιοτήτων μού επιτρέπει να κοιτάξω στο μέλλον με διάφορες διαστάσεις και να προσεγγίσω τις προκλήσεις της τοπικής μας κοινότητας με πολλές και διαφορετικές προοπτικές.
Γειά σας! Είμαι ο Άγγελος, 36 ετών και κάτοικος Νέας Μάκρης. Έχω σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και έχω εργαστεί σε μεγάλη εταιρεία στον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς και στις Τηλεπικοινωνίες. Στη συνέχεια, η αγάπη μου για τα ζώα με έκανε να σπουδάσω professional pet grooming και να ασχοληθώ με φιλοζωικές οργανώσεις. Σήμερα εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση μας στη Νέα Μάκρη. H αγάπη μου για την πόλη μου με απέτρεψε από το να ακολουθήσω την εξωτερική μετανάστευση όπως άλλοι νέοι της εποχής αλλά να παραμείνω και να πολεμήσω για το καλύτερο αύριο του τόπου μου. Αυτό διεκδικώ και με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Άρη Παπουτσή.
Είμαι η Ειρήνη, έχω μεγαλώσει και ζω στη Νέα Μάκρη είμαι μητέρα δύο παιδιών. Οι σπουδές μου είναι πάνω στην Ψυχολογία, με πρώτο πτυχίο στην Ψυχολογία από το University of Surray και μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Γνωσιακή Νευροψυχολογία από το University of London. Έχω εργαστεί ως ψυχολόγος στο νοσοκομείο του Reading της Αγγλίας ωστόσο επέστρεψα στην Ελλάδα γιατί επιθυμία μου ήταν να μεγαλώσω τα παιδιά μου στον τόπο που αγαπώ και μεγάλωσα και η ίδια. Έχω λάβει εκπαίδευση στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία και από το 2009 διατηρώ το δικό μου γραφείο Ψυχολόγου στη Νέα Μάκρη. Ο στόχος μου για τον Δήμο μας είναι να επικρατήσει ο ο σεβασμός, η ασφάλεια και η αισιοδοξία και να εμπνεύσουμε στον κόσμο την εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και ποιότητα.
Ονομάζομαι Δημήτρης Μαυροειδής και είμαι 33 ετών. Γεννήθηκα και ζω στη Νέα Μάκρη. Έχω σπουδάσει Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχω κάνει μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στη διοίκηση υπηρεσιών. Εργάζομαι ως φιλόλογος. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, συμμετέχω σε αγώνες τρεξίματος 10-20χλμ. Ζώντας σε αυτόν τον υπέροχο τόπο τόσα χρόνια θεωρώ πως πραγματικά η περιοχή μας αδικείται από δημοτικές αρχές που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τα βασικά, ώστε ο τόπος μας να γίνει πιο ανθρώπινος και πιο λειτουργικός για τον δημότη. Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Άρη γιατί στο πρόσωπο του είδα έναν νέο άνθρωπο που και θέλει και μπορεί να βάλει τα θεμέλια, ώστε οι νέες γενιές του τόπου να μείνουν εδώ, να επενδύσουν στον τόπο τους και να ζήσουν σε έναν σύγχρονο Δήμο. Όλοι #εμείς μπορούμε να φέρουμε επιτέλους την αλλαγή!
Ονομάζομαι Σοφία Μέξη και είμαι Πτυχιούχος Φαρμακευτικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ζω και δραστηριοποιούμαι στη γενέτειρα μου, τον Μαραθώνα, όπου έχω επενδύσει επιχειρηματικά, διατηρώντας ιδιόκτητο φαρμακείο για περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Κολοτούρο και ζούμε με το λατρεμένο μας σκυλάκι, τον Σπίθα, στον Μαραθώνα. Περήφανη μαμά για τις δυο μου κόρες Κατερίνα και Χριστίνα, φαρμακοποιό – Health Manager και Νομικό αντίστοιχα, με λαμπρές σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία.
Ονομάζομαι Ντενάντα Μπάνι (Νάντα) και γεννήθηκα στις 21/08/1981 στην Αυλώνα της Αλβανίας όπου και έζησα μέχρι 12ετών, πριν μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα . Τα καλοκαίρια ερχόμουν για διακοπές στη Νέα Μάκρη και έτσι γνώρισα την περιοχή και αργότερα τον σύζυγο μου Κωνσταντίνο Λένη , με τον οποίο έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά τον Έκτορα , τον Ίωνα και την Άρτεμις. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ Χαλκίδας τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και πρόσφατα απέκτησα «Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια» από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) στα οικονομικά που έχω σπουδάσει . Θεωρώ τη δια βίου μάθηση πολύ σημαντική γι αυτό και έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια πράγμα το οποίο συνεχίζω και κάνω μέχρι και σήμερα.
Ονομάζομαι Ελένη (Λένα) Μπάτρη. Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στην περιοχή του Μαραθώνα, όπου γεννήθηκα και διαμένω εώς σήμερα. Με γνώμονα την αγάπη μου για τα ζώα, η καθημερινότητά μου περιστρέφεται γύρω από αυτά. Φροντίζω τόσο τα δικά μου πρώην αδέσποτα όσο και αμέτρητα σκυλάκια και γατάκια του δήμου μας που μέσα στα χρόνια είτε έχω περιθάλψει είτε έχω φροντίσει να βρουν καταφύγιο, φιλοξενία ή υιοθεσία.
Ονομάζομαι Σταματία (Ματίνα) Μυλωνά και είμαι γέννημα θρέμμα Μαραθωνίτισσα. Οι γονείς μου, Βασίλης και Χρυσούλα Μυλωνά, ήταν οι άνθρωποι που μου δίδαξαν από πολύ νωρίς το δίκαιο, το ηθικό, την καλοσύνη και την προσφορά. Αξίες που μέσω και της επαγγελματικής μου ενασχόλησης στην Διεύθυνση Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής, με βοήθησαν να προσφέρω, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βοήθεια και ανακούφιση σε πολλούς συνανθρώπους μας.
Ονομάζομαι Ιωάννης Μυλωνάς. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καλετζι Αττικής και διαμένω στο Γραμματικό, με τη σύζυγό μου Αργυρώ Στάση και τα τρία μας παιδιά Κατερίνα, Βασίλη και Σπύρο. Αν και προέρχομαι από αγροτική οικογένεια, στην ηλικία των 12 χρόνων επέλεξα να ασχοληθώ με την κατασκευή και τοποθέτηση σιδηρού και αλουμινίου, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά μέχρι και σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Ονομάζομαι Αθηνά Ντάση, είμαι γέννημα θρέμμα της Νέα Μάκρης, με καταγωγή από τον Μαραθώνα από τον πατέρα μου. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Κυριάκο και μητέρα τριών αγοριών. Είμαι νομικός, επί σειρά ετών μαχόμενη δικηγόρος και τώρα υπάλληλος του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Αγαπώ τον τόπο μου , όσο τίποτε άλλο, νομίζω δεν θα ήθελα να ζήσω πουθενά αλλού. Με θλίβει όμως η συνεχόμενη υποβάθμιση του, η αναχρονιστική αυτοδιοικητική αντίληψη, η εκκωφαντική απουσία των γυναικών του Μαραθώνα από τα κοινά, τα φαινόμενα νεποτισμού που αμαυρώνουν την εικόνα του Δήμου μας, το έλλειμμα υποστηρικτικών προς τον Δημότη και όσους χρήζουν ενίσχυσης πολίτες- δομών και Υπηρεσιών, η εγκατεστημένη «εσωστρέφεια» και «μικροϋπολογιστική-ψηφοθηρική» νοοτροπία, η απουσία μόνιμων φορέων ανάδειξης και προβολής του πολιτιστικού μας θησαυρού, η παραγκώνιση της παιδείας , της «δια βίου μάθησης» και της εκπαίδευσης. Το «ξεσκόνισμα» των δρόμων κάθε πενταετία ΔΕΝ είναι έργο πνοής, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος και η πλημμελής διαχείριση των απορριμμάτων ΔΕΝ αποτελεί στοιχείο πολιτισμού, ο εμπαιγμός του δημότη μέσα από αμφιλεγόμενες συμπεριφορές και πρακτικές ΔΕΝ έχουν θέση σε ένα σύγχρονο Δήμο.
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Ντόστης. Γεννήθηκα στις 7 Νοεμβρίου 1958 στην Αθήνα. Η οικογένεια μου ήταν από τους πρώτους κατοίκους στον Σχινιά. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Τσοτάκη με την οποία έχουμε αποκτήσει τρεις κόρες, απόφοιτες πανεπιστημίων Ανώτατης Εκπαίδευσης. Διατηρώ το εστιατόριο «Παράδεισος» στον Σχινιά από το 1960. Υπήρξα πρόεδρος στον εξωραϊστικό σύλλογο του Σχινιά για 5 χρόνια, με σημαντικότερο έργο την απόκτηση νερού στην περιοχή. Επίσης, συμμετείχα στα
Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Πανδής. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968 και μεγάλωσα στο Μαρούσι. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Από το 2009 κατοικώ μόνιμα στο Ν. Βουτζά. Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του ΕΜΠ από το 1992 και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από την ίδια χρονιά. Κάτοχος από το 1993 μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εδαφομηχανική και στην Περιβαλλοντική Γεωτεχνική Μηχανική από το Imperial College of Science, Technology and Medicine.
Ονομάζομαι Έλενα Παπαϊωάννου και είμαι 57 ετών. Έχω τέσσερα παιδιά την Καλλίστη και τη Μυρτώ απόφοιτες ιατρικής, τη Μαρία φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και επαγγελματία παίκτρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και τον Μάνο πρωτοετή φοιτητή νοσηλευτικής στο ΠΑΔΑ. Είμαι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με οργανική θέση στο πρώτο γυμνάσιο Νέας Μάκρης. Υπήρξα για πολλά χρόνια προπονήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης στον ΑΝΟ Αργυρούπολης, στον ΟΣΦΠ και στον πανελλήνιο Γ.Σ. πριν διοριστώ στο δημόσιο. Για ένα χρόνο δούλεψα στον ΑΝΤ1 στο αθλητικό τμήμα. Στην παρούσα φάση, μέσα από την ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο γυναικών, είμαι μέλος της προσωρινής διοίκησης της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.
Ονομάζομαι Δημήτριος Παπαστάμου, κατάγομαι και κατοικώ μόνιμα στον Μαραθώνα, και με τη σύζυγό μου, Δέσποινα Βαβυλουσάκη,έχουμε δύο παιδιά, τον Σπυρίδωνα και τον Ιωάννη. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Ιασίου και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στον Μαραθώνα ασχολούμενος με υποθέσεις αστικού και ποινικού δικαίου και είμαι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Στο παρόν, ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στο Τμήμα Μηχανικών, Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με αντικείμενο τη διαχείριση γης και το κτηματολόγιο. Στόχος και σκοπός μου είναι ο Δήμος του Μαραθώνα να αποκτήσει διοικητικές, εκπαιδευτικές, τουριστικές, αθλητικές υποδομές, αντάξιες του ονόματος και της ιστορίας του.
Γεννήθηκα στο Αργυρό Ευβοίας και μεγάλωσα στη Νέα Μάκρη. Είμαι κόρη του Νικολάου και της Βασιλικής Λόγου. Επί 35 χρόνια εργάστηκα στο Δήμο Νέας Μάκρης ολοκληρώνοντας την υπηρεσία μου ως υποδιευθύντρια του δήμου. Τα τελευταία 15 χρόνια ήμουν προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών ασκώντας παράλληλα και καθήκοντα ληξιάρχου. Οι προκλήσεις της εποχής απαιτούν ικανότητες στην οργάνωση και τη διοίκηση, μέθοδο για πρόσβαση στις πηγές χρηματοδότησης έργων, προσήλωση για χρηστή διοίκηση, όραμα και όρεξη για δουλειά. Αυτά διαπίστωσα στον νέο υποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού ΕΜΕΙΣ, Άρη Παπουτσή, και θέτω την υποψηφιότητά μου καταθέτοντας την πολύχρονη εμπειρία μου και γνώση από την υπηρεσιακή μου ιδιότητα, την εργατικότητά μου και την αγάπη για μία νέα προοπτική στον τόπο μας.
Ονομάζομαι Γεώργιος (Ιερεμίας) Προδρόμου. Γεννήθηκα στο Νέο Ηράκλειο 8 Σεπτέμβρη του ‘46 και κατοικώ μόνιμα στο Ζούμπερι Νέας Μάκρης από το 1993. Πολέμησα στην Κύπρο μας το 1967. Ο επιχειρηματικός μου βίος ξεκίνησε το 1969 έως και το 1997, όπου δημιούργησα μία αλυσίδα από επτά καταστήματα εστίασης.
Ονομάζομαι Ασημίνα (Μίνα) Ράικου. Είμαι 42 ετών γεννηθείσα στον Μαραθώνα , όπου δραστηριοποιούμαι και διαμένω σε μόνιμη βάση με τον σύζυγό μου Αθανάσιο Γκιόκα . Είμαι απόφοιτος του Βρετανικού Κολεγίου με δίπλωμα στο Marketing – Management από το London Metropolitan University . Έχω γνώσεις Αγγλικών και Γαλλικών ,γενικής μουσικής παιδείας και πιάνου . Εισήλθα στο χώρο του επιχειρείν πριν 12 χρόνια και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά έως σήμερα στην οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην παραλία Μαραθώνα με την επωνυμία <> . Πονώντας τον τόπο αυτόν ποθούμε από κοινού με τον σύζυγό μου να στηρίξουμε με τις πράξεις μας το προπύργιο της
Είμαι ο Γιώργος και έχω μεγαλώσει στην Νέα Μάκρη ο πατέρας μου Αντώνης γεννήθηκε στη νέα Μάκρη και η μητέρα μου Μαρία Κοροβέση στον Μαραθώνα.Είμαι τεχνολόγος οδοντικός εχω εργαστεί για τρία χρόνια ως καθηγητής σε ΙΕΚ και για ενα μεγάλο διάστημα ως τεχνικός σύμβουλος σε εταιρείες οδοντιατρικών οδοντοτεχνικό υλικών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.Διατηρώ εργαστήριο στη νέα Μάκρη από το 1966 είμαι παντρεμένος με την Ευγενία Παπανάγνου γεννημένη στην Καισαριανή και έχω τέσσερις θυγατέρες τη Μαρία στο τέταρτο Έτος περιβαλλοντολόγων τη Χρυσούλα στο δεύτερο έτος καθηγήτρια φυσικής αγωγής την Κατερίνα από φέτος στο παιδαγωγικό και επαγγελματίας αθλήτρια στο βόλεϊ Σάλλας και στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας beach volley Και η Μελίνα Μαθήτρια από φέτος στην πρωτη λυκείο,και στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας στο ξίφος μονομαχίας με προπονήτρια την ολυμπιονίκη Δήμητρα Μαγκανουδακη. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να δω τον τόπο μου Όπως του αξίζει Και θα το πετύχουμε Όλοι Μαζί Με τον Άρη Παπουτσή.
Ονομάζομαι Μιχάλης Ρεντούμης. Γεννήθηκα το 1957 στην Αθήνα και είμαι συνταξιούχος. Η σχέση μου με την περιοχή της παραλίας Μαραθώνα ξεκινά από τα παιδικά μου χρόνια. Εδώ και 14 χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος. Η συμμετοχή μου σε εθελοντικές δράσεις ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μόνο στόχο το κοινό καλό και την ευημερία. Δηλώνω παρών στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, έχοντας ως κίνητρο τη μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα καλύτερα δίπλα στον Άρη Παπουτσή.
Ονομάζομαι Χάιδω- Αναστασία Ευαγγελίου-Ρίζου. Είμαι Ιστορικός-Αρχαιολόγος, Φιλόλογος, με μετεκπαίδευση στην Ιστορία Τέχνης, Θεατρολογία, Λαογραφία, Αισθητική Αγωγή, Διοίκηση Σχολικών μονάδων και Δημόσια Διοίκηση. Με συγγραφικό κι ερευνητικό έργο (βιβλία, άρθρα, μελέτες, προτάσεις). Μιλώ γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, αγγλικά, ιταλικά και τουρκικά. Έχω εργαστεί στο Μουσείο Μπενάκη ως Ιστορικός, στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κερκύρας, ως Αρχαιολόγος & σε Δημόσια Λύκεια ως εκπαιδευτικός. Καθηγήτρια και Δ/ντρια στο 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Μάκρης (1987-2017). Διευθύντρια στο ΓΕΛ Μαραθώνα (2017-2020).
Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα. Αποφοιτησα απο τα εκπαιδευτήρια “Ζηρίδη” το 1996. Σπούδασα ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Pecs της Ουγγαρίας το χρονικό διάστημα 1997-2003 όπου και αποφοίτησα. Την ίδια χρονιά έλαβα Ακαδημαϊκή και επαγγελματική αναγνώριση του τίτλου των σπουδών μου στην Ελλάδα μετά από επιτυχείς κρατικές εξετάσεις ( ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ). Εργάστηκα εθελοντικά για 6 μήνες στην Β’ Χειρουργική Κλινική στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Αμέσως μετά, το 2004 υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην Αεροπορία και ύστερα την θητεία μου ως αγροτικός ιατρός στην Χαλκίδα. Το 2006 ξεκίνησα ειδικότητα Παιδοχειρουργικής στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και το 2013 έλαβα τον τίτλο του χειρουργού Παίδων. Εργάστηκα για μικρό χρονικό διάστημα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Μετροπόλιταν και το 2015 μετέβη στην Ιταλία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μπολόνια με στόχο την εκπαίδευση στην Ελάχιστη Επεμβατική Χειρουργική.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μαραθώνα. Γονείς μου είναι ο Ευτύχης και η Σοφία . Απέκτησα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το δίπλωμα του αρχιτέκτονα μηχανικού και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τόπο μου μαζί με τον αδερφό μου Δημήτρη. Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών. ΄Εχω εργαστεί ως καθηγήτρια γραμμικού σχεδίου και ως ειδικός σύμβουλος Δημάρχου. Έχω διατελέσει πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Πορεύομαι στη ζωή με τον Αποστόλη και μαζί στηρίζουμε και λατρεύουμε δύο υπέροχα πλάσματα, την Έλενα και τη Σοφία.
Είμαι ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1965 και κατοικώ στη Νέα Μάκρη τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής Πατησίων και της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ανέπτυξα έντονη συνδικαλιστική δράση. Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο της ΑIX MARSEILLE 2 στο τομέα της επικοινωνίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Εργάστηκα διαδοχικά στο Conseil supérieur de l’audiovisuel στο Παρίσι, στο FR3Mediteranee, στην Comité technique radiophonique της Μασσαλιας στο νομικό έλεγχο των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών και στο Radio Dialogue της Μασσαλίας, όπου παρουσίαζα εκπομπή για την Ελληνική Ομογένεια. Μετά την επιστροφή στην Ελλάδα εργάστηκα στον τηλεοπτικό σταθμό Tempo του ομίλου Ανδρουλιδάκη στο τομέα του μάρκετινγκ προγράμματος. Τελικά όμως με κέρδισε η νομική επιστήμη. Ειμαι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Γαλλικό Προξενείο. Ήμουν προϊστάμενος του νομικού τμήματος στην ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πρόνοια και συνεργάζομαι με το Επικουρικό Κεφάλαιο και την εταιρεία GROUPAMA.
Ονομάζομαι Τρομπούκης Βελισσάριος και κατοικώ στη Νέα Μάκρη. Είμαι παντρεμένος με τη Βικτορία Χατζηθωμά και μαζί της έχω αποκτήσει δύο παιδιά. Είμαι εν αποστρατεία Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και έχω υπηρετήσει αρκετά χρόνια στη θέση του Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας του Μαραθώνα. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έχει φέρει σε πολλές θέσεις στις οποίες προσέφερα τις υπηρεσίες μου όπως αυτή του Γενικού Γραμματέα Μοντέρνου Πεντάθλου και του μέλους σε αρκετές επιτροπές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Επιπλέον, είμαι Διαιτητής σε διεθνή κλίμακα στο άθλημα της χειροσφαίρισης (handball).
Ονομάζομαι Δημήτρης Τσακυργιάννης και είμαι γέννημα θρέμμα της Νέας Μάκρης. Από μικρός συμμετείχα στα κοινά ως μέλος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης και αργότερα στα ποδοσφαιρικά τμήματα του Εθνικού Νέας Μάκρης και της Μάχης Μαραθώνα. Είμαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Μιλτιάδης», μέλος του συλλόγου Μακρηνών & Λιβισιανών Νέας Μάκρης και ίδρυσα τις παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου Νέας Μάκρης. Έχω τελέσει πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας, εκλεγμένος γραμματέας και σύνεδρος. Πιστεύω βαθιά στη δύναμη του εθελοντισμού και της
Ας γνωριστούμε για όσους δεν με γνωρίζετε. Ονομάζομαι Ιωάννης Τσάλας του Χαραλάμπους και της Μαρίας, το γένος Τσιλάβη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Μάκρη. Είμαι παντρεμένος με τη Δέσποινα Ράζου κι έχουμε δύο γιούς, 17 και 13 ετών. Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1995 στον τομέα ψύξης, κλιματισμού, θέρμανσης και διατηρώ κατάστημα στην οδό Κωνσταντίνου Λαμέρα 5. Το κίνητρό μου, για να ασχοληθώ με τα κοινά, είναι οι ανησυχίες μου για τον πολίτη που κατοικεί σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο του Δήμου Μαραθώνα, και σκοπός μου είναι να υπάρξει μια ασφαλής και ποιοτική ζωή. Ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά. Θα ήθελα να με εμπιστευθείτε καθώς θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Γιατί ΕΜΕΙΣ μπορούμε!
Ονομάζομαι Χρήστος Τσέλιος. Έχω γεννηθεί στην Αγ. Μαρίνα της Νέας Μάκρης το 1969. Έχω καταγωγή από την Ανάληψη Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας. Είμαι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Καρμπέτα, κι έχουμε τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Μηνά και τη Μαρία. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των Οικοδομικών Υλικών και Καυσόξυλων. Έχω έντονες κοινωνικές δραστηριότητες κι έχω διατελέσει πρόεδρος στο Θησέα Αγ. Μαρίνας. Επίσης είμαι μέλος των Δ.Σ. Προβαλίνθου και Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας. Όνειρό μου είναι να δω τον Δήμο Μαραθώνος, που ζουν τα παιδιά μου, ισάξιο – ίσως και καλύτερο – από τους άλλους δήμους. Επίσης μία από τις βασικούς στόχους μου, καθώς είναι και το μεγάλο μεράκι μου, είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στην περιοχή μας. Επιθυμία μου εδώ και χρόνια είναι να μη στερούνται τα νέα παιδιά ευκαιρίες εξαιτίας ελλιπών αθλητικών εγκαταστάσεων και εξ’ ολοκλήρου απουσίας εγκαταστάσεων σε πολλά αθλήματα.
Ονομάζομαι Τσιάπος Αθανάσιος (Θάνος) και είμαι 40 ετών. Γεννηθηκα και μεγάλωσα στην Κυψέλη. Γνωριζοντας την σύζυγό μου Βιολέτα, όπου διατηρούσε εξοχική κατοικία στην Νέα Μάκρη, αγάπησα αυτόν τον τόπο και πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια εδω. Μεγαλωνουμε 2 κόρες όπου φοιτούν στο δημοτικό σχολείο Ανατολής. Σπούδασα οικονομικό και διοικητικό στέλεχος επιχειρήσεων .Έχω εργαστεί σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες τροφίμων ως επιθεωρητής πωλήσεων. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο των διεθνών μεταφορων. Σημερα, εργάζομαι ως επαγγελματίας οδηγός στον κλάδο των ταξί. Εχω ασχοληθεί επαγγελματικά με την καλαθοσφαίριση στην ομάδα του Πανελληνίου γυμναστικού συλλόγου και ερασιτεχνικά σε ομάδες της περιοχής μας όπως ο ΕΣΝΜ , ΜΕΣΜΑ και Καλλίμαχος.
Ονομάζομαι Παναγιώτης Τσιμίνης και γεννήθηκα στον Βαρνάβα Αττικής το 1964, όπου κατοικώ μόνιμα με την οικογένεια μου. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στις ειδικές δυνάμεις Πεζοναυτών και συμμετείχα στην ομάδα ειδικών αποστολών και διασώσεων και καιρικών καταστροφών. Είμαι υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας και υπηρετώ στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου Αττικής. Είμαι παντρεμένος με την Φανή Μήλιου και εχουμε αποκτήσει τρία παιδιά . Απο το 1998 με τιμούν οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους και από τότε εως και σήμερα έχω διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος, Αντιπρόεδρος κοινότητας Βαρνάβα, Πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα Και τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκομαι στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μαραθώνος.
Είμαι η Σοφία και έχω μεγαλώσει στον Μαραθώνα όπου και τελείωσα το σχολείο και στη συνέχεια εισήχθην στη Νομική Σχολή Αθηνών. Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και επέλεξα να ασκήσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα στον τόπο μου,στον Μαραθώνα ,όπου διατηρώ το Δικηγορικό μου γραφείο. Τα έτη 2008-2010 απασχολήθηκα, ως συνεργάτης του Υπουργικού και Υφυπουργικού Γραφείου στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας,ενώ έχω συνεργαστεί και με δικηγορικά γραφεία των Αθηνών. Είμαι παντρεμένη με τον Ζώη Κουρέτα και έχουμε ένα κοριτσάκι. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης και προβολής του Δήμου μας, ώστε τα παιδιά μας να έχουν λόγο να ζήσουν και να ανθίσουν σε αυτόν τον τόπο με την τοσο πλούσια πολιτισμική και αθλητική ιστορία και το αστείρευτο φυσικό κάλλος.
Γεννήθηκα στις 20/05/1966 στην Αθήνα, από Έλληνα πατέρα και Ιταλίδα μητέρα, έχω ελληνική και ιταλική υπηκοότητα και είμαι παντρεμένος με την Ευφροσύνη Κοκκινογένη. Στο Μάτι βρισκόταν από το 1955 η παραθεριστική κατοικία της οικογένειάς μου, την οποία επέλεξα ως μόνιμη κατοικία μου το 1990. Tο 1991-1992, παρακολούθησα ένα “Corso di Formazione” στην Διαχείριση Κοινοτικών Πόρων, στην δεύτερη πατρίδα μου την Ιταλία και ξεκίνησα να συνεργάζομαι ως Σύμβουλος Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων με την εταιρεία Ptero srl. στο Chieti της Ιταλίας, έπειτα στην Ελλάδα με την εταιρεία Intratech ΕΠΕ και στην συνέχεια με τον Δήμο Νέας Μάκρης, Δήμο Γλυφάδας και Δήμο Αλίμου. Το διάστημα 1998 – 2005, εργάστηκα στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, αρχικά ως σύμβουλος διαχείρισης της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας YOUTHSTART και στην συνέχεια ως σύμβουλος διαχείρισης των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης που συμμετείχε το ίδρυμα.
Ονομάζομαι Κατερίνα (Αικατερίνη) Χρυσίνα του Άγγελου με καταγωγή από το Γραμματικό. Είμαι Οικονομολόγος με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Μarketing – Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία. Εργάζομαι στη ΔΕΗ ΑΕ. Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Δημητράκη και κατοικώ στο Γραμματικό. Έχω ασχοληθεί με την πολιτική και τον συνδικαλισμό από μαθήτρια, μετέπειτα ως φοιτήτρια και αργότερα ως εργαζόμενη. Είμαι πρόεδρος Εργαζομένων Συλλόγου Ομίλου ΔΕΗ ΑΕ και μέλος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών.
Είμαι ο Αχιλλέας Χρυσίνας και είμαι 38 ετών. Γεννήθηκα στο Γραμματικό. Ειμαι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός (Τ.Ε.). Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός κι απολύθηκα με το βαθμό του έφεδρου ανθυπολοχαγού. Είμαι παντρεμένος με την Ίννα κι έχουμε 2 υπέροχα παιδάκια. Τα τελευταία χρόνια μένουμε στο Μαραθώνα. Εργάστηκα σε τεχνική εταιρεία και με σύμβαση στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Μαραθώνα. Ωστόσο, με κέρδισε η αγάπη για τη γη κι ασχολούμαι με την οικογενειακή αγροτική επιχείρηση τα τελευταία χρόνια. Το μικρόβιο της πολιτικής ξεκινάει από τα νεανικά μου χρόνια, έχοντας υπάρξει πρόεδρος συλλόγου νεολαίας Γραμματικού και συμμετέχοντας σε φοιτητικά κινήματα. Για το μεγάλο θέμα του ΧΥΤΑ, θυμάμαι από παιδί ακόμα στην π.Περιφέρεια, Νομαρχία τότε, τις πρώτες διαμαρτυρίες κι από τότε μέχρι και σήμερα είμαι παρών σε δικαστήρια και συγκεντρώσεις. Στόχος το οριστικό τέλος του ΧΥΤΑ, η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας και η αγροτουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Η σκυτάλη στους νέους!
Είμαι ο Κωνσταντίνος και γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στον Μαραθώνα, όπως όλη η οικογένεια μου εδώ και πολλές γενιές. Στα αξέχαστα μαθητικά μου χρόνια στον Μαραθώνα πήρα μέρος σε αθλητικούς αγώνες, έμαθα μουσική, συμμετείχα στις μαθητικές εκλογές αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργήθηκαν φιλίες ζωής με ανθρώπους γνήσιους και αυθεντικούς. Θέλοντας να είμαι πάντα μέρος της αγοράς ξεκίνησα να εργάζομαι αμέσως μετά το λύκειο σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής. Σπούδασα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος -Deree College στο Business School Business Management. Ομιλω και γράφω αγγλικά και ιταλικά. Συνέχισα να εργάζομαι σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο στην Κρήτη.Την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 εργάστηκα εθελοντικά επιλεγμένος σε θέση συντονισμού του ανθρώπινου δυναμικού.Από την έναρξη λειτουργίας πολυτελούς ξενοδοχείου μεγάλου ομίλου στην περιοχη μας και